15 de novembre 2016

LES APPS EDUCATIVES

Els canvis tecnològics que s'estan produint en aquestes últimes dècades estan influint en les nostres vides i en la nostra societat. Tot això afecta en la manera de relacionar-nos i, per tant, també afecta en la manera d'aprendre i ensenyar.
Actualment, els mòbils i les tauletes són estris que permeten l'aprenentatge i s'està convertint en una de les competències bàsiques per aprendre a aprendre que està formant una part important en les alfabetitzacions del segle XXI. 

Les apps educatives són unes eines que faciliten l'ensenyament i l'aprenentatge a l'aula. També ajuden a adquirir noves habilitats d'aprenentatge. Aquestes apps estan especialment dissenyades i adaptades per utilitzar a les tauletes però la majoria d'aplicacions es poden utilitzar mitjançant internet.

Exemples d'apps educatives:
Aquesta aplicació és una eina per tots els amics de la química. Troba qualsevol informació sobre un element, calcula qualsevol compost, simplifica la teva consulta amb infografia, calcula la massa molar i molt més.
Es tracta d'una aplicació per treballar la formulació de compostos químics. Per tant, es dóna l'opció de passar de compost o molècula (compostos iònics i moleculars, àcids, bases, biomolècules, hidrocarburs i grups funcionals orgànics) a nom i viceversa.
Joc basat en combinar molècules atòmiques de manera que s'eliminin tots els possibles de la pantalla. Per aconseguir-ho, cal saber combinar àtoms de manera que puguin fusionar-se i deixar pas a nous àtoms. La finalitat és la creació d'elements rics com són l'or, la plata o el platí, tot i que sempre s'ha de tenir en compte fer correctament el procediment de col·locació i organització de les molècules.
Aquesta aplicació et permet descobrir interactivament com funciona el teu cos. Et permet muntar un esquelet i els diferents òrgans de cos humà. Descarrega't l'aplicació per explorar virtualment que se sent al viatjar a través del cos humà.